Betala eller stick!  | Adhdpappan
adhdpappan

Adhdpappan

Annons

Betala eller stick! 

Finns saker som upprör mig något fruktansvärt, och en av dom är att utnyttja mig för egen vinnings skull där jag sen står med skägget i brevlådan helt bortblåst. 

Vill någon använda sig av min kompetens och av mitt driv så finns det en sak som heter BETALA eller stick. Med åldern och vetskapen så gör jag inte saker gratis längre och jag är ingen levande frivillig organisation för andras vinst.  Jag ser ett värde, och det värdet håller jag för mig själv då hellre än att andra ska ta del av det.  Har varit för snäll i för många år och delat med mig av idéer som andra snappat upp och gjort pengar på. Att alltid vara snäll är inte alltid rätt, för ibland måste man säga STOPP! 

Blir jag utnyttjad så tappat jag allt förtroende för den som försöker göra det och jag tar då steget vidare till andra som betalar.  Va inte för adhd snäll och tro inte för gott hela tiden om och om igen eftersom stt andra faktiskt inte alltid vill ditt bästa tänker jag.  Med det sagt så är det nya tag som gäller.  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
adhdpappan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats