Adhdpappan

En java på det

Sitter här och reflekterar över kvällens lilla händelse med spya från den minsta som tack och lov hände det en gång bara och det har inte spritt sig vidare på dom andra.  NU får tvättmaskinen gå varm ett tag och grannarna måste undra vad vi fasen håller på med.

När jag väl sitter nu och försöker fundera och tänka över allt med kaffe i handen så som många gör så skiljer jag mig från andra då min stress kan explodera och alla måsten ploppar upp som en stor järnvägskorsning. Många tänker ett spår enkelt och klart men för mig blir saker 10 olika spår med 10 olika innehåll.  

Andas andas känn och få in sinnen  att öppna mig för idag händer det saker,  om två timmar är mitt första möte för dagen sedan lite sparring som  rehab i vanliga fal.  Jag ska hålla tal inför ca 200 personer om mitt projekt där jag struntar i manus utan går rakt från hjärtat ut till folket, lite skrämmande men endå en kick.

God morgon alla!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats