Ni utvisar fel folk!!! | Adhdpappan
adhdpappan

Adhdpappan

Annons

Ni utvisar fel folk!!!

Det är med sorg och ilska jag skriver detta!!

Min vän från Haninge boxningsklubb ska utvisas igen av Migrationsverket. En kille som gått gymnasiet i sverige och som talar flytande Svenska, som arbetar och betalar skatt, som aldrig haft trubbel med lagen.
En kille som representerat SVENSKA landslaget i boxning och som är den SVENSKA mästaren i boxning ska nu då utvisas efter alla år i Sverige med 4 veckors varsel.

Här har vi det Sverige behöver och då ska vi på ren Svenska sparka ner och sparka ut honom.
Min fråga är, vad i helvete gör Migrationsverket egentligen?
Jo dom låter folk komma hit och dom låter dom integreras och bli en del av det svenska samhället för att sedan vända dom ryggen och skicka ut dom med huvudet före!

Det finns dom som vill bli en del av landet Sverige som vill bidra, sen finns det dom som inte vill ha med landet att göra, men som av någon anledning klarar sig kvar.

En prisbelöntad och väl omtalad och hyllad kille ska nu lämna sin familj, sin flickvän, sitt arbete, vänner och landets boxning, där han är en stor förebild.
LAZIZ SHARIFOV jag backar dig hela vägen och önskar att all media uppmärksammar detta!

IMG_2656

IMG_2863

IMG_3667

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
adhdpappan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janne Tervonen

  Fy fan för migrationsverket! Dom är ett gäng betongarslen som aldrig går ut och träffar, pratar med dem som utreds. Dem sitter i sina jävla kontor med sina feta svettiga arslen! Jag har själv erfarenhet med dessa “herrar”. Näe! Kämpa för honom! Låt oss hoppas att man lägger ner detta misslyckade verk! Må väl!

 2. Robert karlsson

  Blev så fruktansvärt illa till mods när jag fick höra detta 😥Vad är det som händer ? Eller har hänt rättare sagt med det land som jag vuxit upp i ? Jag skämms så oerhört mycket över hur människor som i detta fallet världens mest sympatiske kille vid namn Laziz får genomgå … IGEN dessutom !!! Varför inågons namn tror ni att ni får bestämma över en annan människas öde på detta sättet .? Hoppas att Herr Karma kommer och knackar på eran dörr en vacker dag , så att du/ni som är skyldiga till detta får ER dom … killen är troligtvis mer SVENSK ön någon utav er någonsin kommer att bli .. !! Fy fa…..N för er som ställer till det .. inte bara för Laziz utan även för hans familj och vänner . Känner mig bara så fruktansvärt TOM och ARG !😣

 3. Lars-Erik Domert

  Jag har känt Laziz i ganska många år, efter min tid som tränare i Haninge BK, bättre och snällare kille får man leta efter. Jag vart ganska upprörd senast det vart på tal om utvisning. Men nu är jag inte bara upprörd, utan ganska förbannad. Hur f.n kan man behandla hederligt folk så här….!!! Han ÄR ju för f.n SVENSK….!!!

 4. Edith Melander

  Hur tänker ni?
  Han sköter sig och lärt sig språket. Konstigt, han är inte den enda som sköter sig och inte får stanna. Verkar som att de som kostar samhället tid och pengar är välkomna,men inte de som bidrar själva och sköter sig är välkomna. Fy sjutton säger jag bara. Alla jag pratat med tycker likadant!! Skärpning Sverige!!!

 5. Stefan

  Jag tycker att det är för jävligt . Jag har sett Laziz ta hand om dom yngre boxarna på cuper och han verkar göra det på ett fint sätt . Han verkar vara en väldigt ödmjuk kille och jäkligt vass ringen . Det är synd & skam om dom skickar ut honom . Det finns andra som livnär sig på synd & skam men dom får stanna . Man blir bara.förbannat ledsen . Jag hoppas migrationsverket inser att dom gör fel i detta fall .

 6. Anna

  Tänk på att det inte är Migrationsverket som bestämmer vem som får stanna. Det är Sveriges lagar, så tycker att du ska ändra det du har skrivit, eftersom att det inte är deras fel. Människor blir sura på myndighet som bara gör sitt jobb utifrån det STATEN säger. Tack på förhand!

 7. Alex

  Hej! Det vore roligt med lite information.Är det så att hans arbetstillstånd gått ut?Har han överklagat?Hur ser tågordningen ut fram tills nu? Tack på förhand

 8. Lotta

  Herregud, är inte detta samma kille som för något år sedan råkade ut för samma sak? Sedan kom han tillbaka och fick jobb i boxningsklubben, som gjorde att han fick stanna? Tragiskt oavsett om det inte är samma kille. Men fruktansvärt om det nu är samma kille, som tidigare gått igenom detta, och sedan kom tillbaka i tron att han nu ska få stanna. Men idioter som utför brott mm, dom får stanna. Chockad är vad man blir…..

Annons
stats