Adhdpappan

Jobbar du på tv4

Återigen….. 

Har media utan kunskap öppnat sitt lilla ess för att skapa rubriker och lite kaos,  menar skada!!

En liten vovve har blivit ihjälbiten av en annan hund och ordet kamphund pryder Tv4 nyheterna med ett inslagg som är snyfft snyfft utan att egentligen komma med fakta mer än att en familjs 10 åriga barn har rastat deras lilla vovve och att den blivit biten till döds av en kamphund.

Ok vad är en kamphund tv4?

vad gör en 10 åring ute med en hund själv?

var den lilla hunden lös?

hunden som bet,  satt den fast i koppel pga av ägaren hade sagt åt den göra det?

kan den lilla hunden ha rusat fram till den stora hunden?

frågorna är många men media kommer med slaget under bältet och triggar saker som blir så fel och som bara gör skada.

När ska media skriva om alla tex golden hundar som biter andra hundar och barn?

när ska media skriva om alla lösa ouppfostrade aggressiva hundar som ständigt gör attacker mot andra hundar och barn?

varför skriver inte media alls om när så kallade icke kamphundar dödar andra hundar och biter människor?

Jag hoppas ni på tv4 skäms över era inslag och jag hoppas verkligen ni själva med eran expert som godkänt inslaget att förklara lite för svenska folket om vad en Kamphund är och hur de funkar och var dom kommer ifrån, samt berätta gärna lite då tid och nu tid tack men glöm inte berätta vilken ras mm det ingår i. 

Och ni på tv4 som äger en hund med lite muskler kanske inte ska klappa era kolega på axeln i matkön som gav OK på inslaget  som saknar fakta och mening.

SKÄMS ÖVER ERA KOLLEGOR PÅ NYHETERNA.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Heidi Dahlbo

    En annan sak e även alla människor som bara måste hälsa på varenda hund och som inte får in i sina trånga huvuden att man måste respektera djuren.

  2. Paul Franzén

    Fattar inte hur dom alltid tar fram ordet Kamphund varje gång det händer något. Försökte hitta någonstans på den där sidan tv4 har för att lägga in en kommentar men hitta tyvärr inget. Blir så förbannad varje gång att dom smetar ut detta ord som det var helt vanligt att alla dessa hundar är kamphundar. Min lilla Husky blev illa attackerad av en pittbull inte för länge sedan men det är ju såklart inte hundens fel att ägaren inte hade vett nog för att koppla hunden när han själv visste att hans hund inte funkar med andra hundar även valpar tydligen. Men inte fan går jag runt och säger att en sån där kamphund attackerade min valp för det, mer att tack vare den där människan som inte kan ta hand om en hund som såg till att min lilla valp och min sambo blev biten av deras hund. Nä nu får det fan räcka, kamphund eller inte människan måste lära sig att ta hand sina djur!!!!

stats