Adhdpappan

Blåtira men glädje

Då har jag haft en dag med med fart och glädje i form av trevliga möten med sköna fighters på förmiddagen  och där det diskuterades ang mitt projekt Support the Philippines med Sverigehjälpen. Allstar gym tänkte hänga på att göra en skön video för dom drabbade i Filippinerna oxå och jag är säker på att dom kommer hitta på något galet kul.  När jag ändå var där passa jag på köra lite sparring så klart och jag tyckte en kille hade lite talang, det visade sig att han hade kammat hem ett vm guld och sm guld i år..:)

Senare gjorde jag mitt livs första tal inför människor med en mikrofon i handen och det kändes som jag va gjord för det och vill upp på en scen direkt och bara snacka vidare, men detta va inte första gången bara början antar jag. Att tala om saker jag brinner för verkar sitta som handsken för mig, hoppas nu på fler donationer och mer spridning av mitt projekt.

Avslutar kvällen med frugan på Pong för lite buffe vilket inte satt så fel då vi äntligen fick barnvakt och kunde bara slappa lite tillsammans som jag gärna gör oftare! 

Blåtira men glädjeBlåtira men glädje
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats