Adhdpappan

Eloge till min älskling!

Många beundrar det jag jag gör men mitt batteri min kraft kommer ifrån min sambo som alltid stöttar mig i det jag brinner för! Hon är nu ensam hemma med 3 barn, hundarna är hos vänner och när barnen sover kommer ensamheten utan mig. Jag kommer hem snart älskling tiden kommer rulla fort och vi är starka tillsammans. Blir rörd när våran goda vän Joakim skriver det öppet till henne på FB för att någon som behöver pepp är Christel min varmhjärtade älskling och jag vill verkligen tacka Joakim för dom orden han skrev! Utan Joakim skulle vi inte vara en familj då han för 10 år sedan matcha ihop oss:)

Ska försöka lägga lite bilder men det är segt nät här.

Blandat från Manilas gator

Frukost

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats