Adhdpappan

Godmorgon news:)

Slår upp ögonen så där kisande och måste kolla mobilen som i sitt vanlig är bombad men idag kom bilder från mina volontärer. Vilka änglar och vilket jobb dom gör, älskar dom och om ca 7 Tim sitter jag med mma nytt på flyget ner för att hjälpa barn. Vilken resa detta kommer bli. Ligger i mörkret nu och lyssnar när mina änglar sover djupt och jag vet att mamma er kommer ha det lite tufft i 2 veckor men mamma är stark och vi kommer göra detta ihop med kärlek bara de att pappa behöver va på plats. Skriver senare igen innan jag sätter mig i burken och glor på film med en kall dricka i handen för att sedan sova lite kanske helt offline:)

Bild från DULAG på Leyte

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM jimmywithastaffy alt FB Page Philippines needs you samt här på bloggen och mmanytt.se

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. strongmamaa90

  Okej jag gört är medlem i den på facebook redan. Men du vill inte gästblogga hos mig då? isf så lägg en kommentar i min blogg så löser vi det! 🙂

  1. adhdpappan

   absolut gör jag det:) dåligt nät överallt, försökter lägga upp bilder som går så där. Vet inte jag gärst bloggar bara du får hjälpa och berätta gärna:)

 2. Stephanie

  Kan man hjälpa till på något vis? Förutom att donera som jag redan gjort. Är det något ni behöver hjälp med eller behöver förmedla så säg till! Jag hjälper gärna till!!

stats