Adhdpappan

Nu är det nära Leyte

Vill bara berätta att mina frivilla som jag skicka ner till Filippinerna är på gång över till Leyte nu, dom är någonstans ute på havet på väg till katastrofområdet. Rackarns vad dom har fixat och handlar för alla barn! Jag sa åt dom att köpa allt från basketbollar blöjor bindor till hopprep tex och som dom fixade! En hel stor van fullt lastad fixa dom! Hur som snart är jag på plats oxå ska först vara hos familjen i Manila och få mat sedan åka runt och ge gatubarn kläder mm. SÖKER NAPPAR!!! Kan du hjälpa mig så hör gärna av dig! Bebis saker går åt, Har ca 30 kg extra jag kan ta med. Adda min FB Jimmy Striger om du har en idee alt besök min FB sida Philippines needs you, eller droppa en kommentar:) sitter och funderar på mobil, måste kunna fota och vilken huvudvärk detta ger. Hursomhelst snart är jag där och ska slita och kämpa för andra som inte har det så bra! Vill ni stödja med några kronor finns Swish +46722525082 allt jag samlar går fram till barn! Allt kommer kunna följas och mma nytt åker med och dokumenterar samt så ska Mazdak få jobba!:) lite bilder ska ni få som är helt färska från kvällen. God natt alla


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats