Adhdpappan

Philips Hue lyser upp vardagen

I samarbete med Philipis Hue

Jag har fått chansen att testa på Philips Hue häftiga led lampor som levererar 16 miljoner olika färger och ljus.

En sak jag tycker är irriterande med vanliga lampor är att ljuset ofta är för starkt eller för svagt, men med Hue serien så kan man själv ställa in vilket ljus man vill ha på dygnet.

Tänk att vakna upp utan att bli bländad av lampan på morgonen, utan tänk att vakna upp med ett härligt varmt ljus precis som när solen sakta stiger upp, med andra ord så vaknar man upp precis som med solens uppgång.

Man kan ställa in färger manuellt eller välja bland olika teman som redan finns i Hue appens meny. Man styr ljusets styrka med appens dimmer och det bästa är att man slipper köpa timers om man ska resa bort eftersom att allt sköts via appen.

En sak att inte glömma är hur bra vitt skev lamporna levererar av olika slag, vill du bara boosta med ljus för energi så finns det färdigställt i menyn och vill du ha tex ett fantastiskt ljus när du läser så sätter du på det temat. Det finns nämligen färger för allt med lamporna från Philips Hue.

Det finns funktioner som gör att du kan synka ljuset till din musik, så varför inte hypa upp din fest lite extra med den funktion.

Mer information om produkten finner ni på länken för PHILIPS HUE

Och vill köpa produkten så kan ni göra det i denna länk. KÖP PHILIPS HUE PÅ ELGIGANTEN

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats