Adhdpappan

Ett måste för barnen i Aonang!

Barnen kommer älska detta om ni reser till Aonang i Krabi.

Det kan bli lite långdraget att bara bada när man är på semester, och ibland kan man bara behöva smita utan solen lite gran för att göra någon aktivitet.

Mitt tips för er som reser till Aonang i Krabi är att ta barnen på zipline adventure där barnen får klättrar uppe bland träden i djungeln och åka olika ziplines. Mina barn som följde med är 7 år samt snart 6 år och den banan vi valde passade dom perfekt för sin längd.

Det fanns tre stycken olika program att välja på, A B och C. A hade 20 st stationer uppe i träden med en max höjd på ca 5 meter och den valde vi eftersom att det passade för barn som är över 100cm. Program B har 31 st stationer uppe i träden på en höjd av ca 7 meter upp. B banan har en 80 m lång zipline, banan passar dom över 150cm. Program C innefattar A och B tillsammans.

Pris för barn för bana A var 600 bath st och vuxen 800 bath.

Program B kostar 1300 bath och vill man köra på program C så kostar det 1800 bath.

Allt kändes tryggt och säkert för barnen som hade med sig en instruktör hela banan. Det blev liksom extra spännande barnen att säkerheten med alla utrusning fick skötas av dom själva, och självklart hjälpa instruktörer till direkt om det behövdes. Barnen tjatar om att åka tillbaka hela tiden nu, vilket ger denna aktivitet topp betyg. Detta blir då Ett måste för barnen i Aonang om man reser hit.

Något trevligt var att det fanns en jättefin trädgård i området som man kunde vandra runt i, det finns fina fruktträd samt risodlingar mm spännande att titta på. Något som var lite extra trevligt var att det gick runt höns och tuppar i området.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats