Adhdpappan

Glädje att folk uppskattar mitt slit

 Är det du som var i Filippinerna?

Jag går där på kontoret i dag sur och förbannad på allt då jag arbetet hela helgen och kom hem vid 02 i natt och började igen strax efter 12 idag och sluta kl 19 innan min lediga dag och självklar han jag inte med något av det jag vill som att träna på klubben.  irritationen i mig var så stor att jag ville bara vara ifred  och inte störas alls men mitt i gången möter jag en äldre trevlig kolega som frågar om det är jag som precis varit i Filippinerna.  Det stämmer fint det sa jag och han skiner upp och ryser i kroppen och börjar ge mig beröm att det jag gjort är större än vad folk kan tänka sig och att han och många andra ser upp till det slit jag gör och gjort,  mannen i sig gör liknande saker nere i Brasilien för fattiga bönder och vi delar lite erfarenheter och kommer i framtiden prata ihop oss. Tänk att folk verkligen uppskattar här hemma det jag råka starta och göra för de Filipiner jag hjälp,  det värmer mig otroligt mycket att få lite respons på allt slit faktiskt.

Min tanke var aldrig att göra nått sånt här  utan jag skulle bara visa hjärta med en fb grupp men tänk så det kan gå men lite hjärta och slit.  Att helt själv peppa och uppmana människor att vakan upp och göra små donationer direkt på detta sett kunde jag inte drömma om att det skulle funka men idéerna blommade fram under tiden och jag bara körde på. 

Människor är underbara och jag hade önskat att jag hade ett friar arbete så jag kunde jobba med sådant för barn mer än vad jag gjort,  att få vara på plats där nere stärkte mig,  jag vet hur vidrigt det är i dessa läder med vissa saker och att hjälpen vi svenskar tro ska komma fram inte gör det är och det fick jag ständigt höra direkt av befolkningen som berätta hur hjälporganisationer snor mer än dom gör nytta.  Skrämmande och jag känner en sådan besvikelse över vissa organisationer och deras fiffel.  Nu tror ju alla att 90 konton är säkra men….. ska inte bli för djup i det.    

Skulle önska att jag kunde komma ut mer men ska iaf på ett litet event senare och tala  och har blivit erbjuden att komma till andra event men vet inte om event är saken att komma ut till.     men en sak är på gång ut är de få T-shirtarna jag tagit fram och säljer nu.  Hugo Rosas och  mode bloggaren Molly ihop med killarna från Rackartygarna skulle signa en t-shirt  idag och ha lite auktion på den vilket är super fint av alla och även vimedbarn bloggaren Stephanie som har Strongmama bloggen träffa jag igår och lämna en t-shirt som hon så fint köpte av mig.  Allt jag gör har vart ideellt hela vägen och det känns bra i hjärtat iaf och saker har gått helt ok med tanke på små hinder och krokben under vägens gång.  

Det skulle vara en dröm att lyckas bygga upp ett eller två barnhem där barn skulle få en trygg plats och utbildning och  att barn bara få vara barn och inga slavar eller utsättas för incest eller liknande hemska saker.

Jag har min fb Pray for Philippines / Philippines needs you  som går att följa där jag lägger upp saker om det jag gör och ni är välkomna titta.

                                                         

 

 

 

Glada fina barn


På ett barnhem i Tacloban och lämnar donationer

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats