Adhdpappan

Kvälls press

Sitter i soffan och försöker slappna av efter denna intensiva dag med säkert 100 samtal och allt jag har i hjärnan ang mitt projekt nere i Filippinerna.

Har hämtat ut nya T-shirts som min proffs boxar vän ska ha på sina tv sända matcher, samt delat ut affischer å T-shirts till en annan klubb som ska ha ett litet event i morgon i Haninge där dom passar på samlar för mitt projekt.

Har äntligen nattat mina två små flickor och sitter nu med dom två fyrbenta i soffan och samlar alla tankar om allt vad hur man bloggar, men jag kör med hjärtat och skriver av mig lite saker som händer.

En kvälls runda ute i kylan får nog bli nästa steg för kvällen så grabbarna får kasta av sig lite energi och behov sedan försöka dra en liten glögg med grannarna som avslut på denna fredag.  I morgon möte på allstar samt lite sparring och välgörenhetsevent för Filippinerna senare där jag ska hålla ett tal på Maria skolan vid 17.30 men allt startar kl 15-20 och det kostar 50 kr men då ingår shower underhållning samt så kan du delta i lotteri med fina priser, varmt välkomna alla!

Ni kan även följa min FB Pray for Philippines

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats