Adhdpappan

Mitt första inlägg i mitt nya liv!

Hej alla!

Vem e jag undrar jag själv många gånger om dagen och det håller jag nu på att ta reda på. Ska strax åka på min utredning om Adhd som jag kände att detta måste göras, och vilket lycko träff det blev i alla gissningar folk haft om mig, och samtidigt en lättnad för mig då jag gått med så många frågar i skallen i hela livet om allt med mig att göra.

jag kommer inte skriva allt korrekt kommer inte va den bästa på uttrycka mig med detta är ett hjälpmedel för mig i min vardag som jag hoppas ska underlätta mitt liv samt få andra förstå mig lite iaf.

Ett exempel på min vardag, Idag skulle jag bara till Ikea för att stänga av mobilen och allt om mitt projekt med Filippinerna , få lite luft andas tänka på annat… men icke!! Min mobil gick varm med mail fb samtal massor med nya ideer ploppa upp i skallen hela tiden som jag gick runt där, han även korrigera en text som en tidning ska skriva om mig, jaga tryckeriet om att printa mer t-shirts komma på nya möjligheter till min insamling Support the Philippines ihop med Sverige hjälpen.

Ska nu rusa iväg på samtal och äntligen är en blogg igång! kram Jimmy

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats